Úvod KMS
>
Kalendář akcí
 

Kalendář akcí

 

Prostě příběh (instruktorský i základní kurz) Smilovice u Třince

24. července – 28. července, 9:30 hod.,
seminář
 
Kde: Smilovice u Třince, středisko Karmel, Smilovice 79
Pořádá: Wycliffovi překladatelé Bible, z.s.
Kontakt:

skoleni@wycliffe.cz


Přidat do Google kalendáře
Více na stránkách akce
 

V dnešní digitální době dává stále více lidí přednost ústnímu stylu komunikace. Mladší generace navíc mnohem raději přijímá informace a vyučování neformálním způsobem, s důrazem na vztahy. Prostě příběh je ústní metoda induktivního studia Bible, která takové vyučování umožňuje. Naučíme vás způsob, jak vyprávět fascinující biblické příběhy a vést o nich interaktivní rozhovory. Účastníci rozhovorů pochopí biblické pravdy, zapamatují si je a předají je dále. Kurz je velmi interaktivní, 1/3 času je věnována vyučování a 2/3 času strávíme vyprávěním příběhů a diskusí ve skupinkách.

Kurz se skládá ze dvou částí – instruktorského (5 dní) a základního kurzu (3 dni). V obou se naučíte stejnou látku, ale díky instruktorskému kurzu budete mít více času metodu procvičit, rovnou se zapojíte do vyučování ostatních a budete se v používání metody cítit jistěji (první část absolvujete jako student, druhou jako pomocný instruktor)

Instruktorský kurz: 24. - 28. 7. 2023, cena 4200 Kč (cena zahrnuje ubytování, plnou penzi, studijní materiály a režijní náklady)

Základní kurz: 26. - 28. 7. 2023, cena 2600 Kč (cena zahrnuje ubytování, plnou penzi, studijní materiály a režijní náklady)

Další informace a přihláška (do 30. 6.) na stránkách akce.

Ukázku vyprávění příběhu můžete vidět zde: https://www.youtube.com/watch?v=LST3FoCGNN0&t=3254s

 




Archiv akcí