Úvod KMS
>
Kalendář akcí
 

Kalendář akcí

 

Virtuální den otevřených dveří v TWR (Rádiu 7)

19. září, 10 hod.,
 
Přidat do Google kalendáře
Více na stránkách akce
 

Připomínat 30 let svobodné, samostatné práce české redakce Trans World Radia, ze kterého vzešla i služba Rádia 7, to si žádá oslavu. Chtěli jsme slavit společně s vámi, setkáním, povídáním, představováním toho, jak vypadá rozhlasová práce.

Současná situace nás však vede k tomu odvolat klasický Den otevřených dveří a zveme vás na virtuální prohlídku a setkání s pracovníky. V 11 hodin uvidíte na našem FB i webu, jak to u nás vypadá a kdo se tu pohybuje. Ukážeme vám studia, kanceláře i společné prostory.

Už o hodinu dříve, od desáté, se můžete zaposlouchat do slavnostního vysílání s Kateřinou Hodecovou u mikrofonu. Po telefonních linkách se spojíme se současnými partnery a spolupracovníky rádia a připomeneme některé vtipné i zajímavé chvíle.

Současně nabídneme na webu bohatou fotogalerii z uplynulých 30 let a připomeneme si tak tváře otců zakladatelů i těch, které jste ve vysílání nikdy neslyšeli, a přece mají velkou zásluhu na tom, že současnost rádia je právě taková, jaká je.

Bližší informace na stránkách akce a na Fb: https://www.facebook.com/radio7cz/photos/a.169925043029217/3448640158491006/

 




Archiv akcí